×

Értesítés

Simple Image Gallery Pro Notice: It looks like PHP's 'GD Image Library' is not installed/enabled on your system. Please ask your hosting company to enable/install it.

ulcus-2A lábszárfekély nem egy egyszerű lábszár seb. Mit jelent ez? A lábszárfekély mögött mindig van egy alapbetegség, amelynek következtében alakul ki, vagy válik nehezen gyógyíthatóvá ez az elváltozás.

 

Tehát két feladatunk van, 1. megkeresni, hogy milyen betegség van a háttérben, 2. közben a sebet kezelni. Milyen háttérbetegségek lehetnek? Leggyakrabban visszeres keringési zavar van. A visszérkeringési zavarok felében egyszerű visszér tágulat, másik felében mélyvénás trombózis volt korábban, évekkel ezelőtt. Lehet más, ritkább háttér betegség is: verőeres keringési zavar, cukorbetegség, magas vérnyomás, stb. Nagyon megtévesztő, hogy egy kis sérülés a seb végső oka, vagyis a már károsodott, rossz vérkeringésű bőrt valami megsérti, és végül ez tűnik a seb kiváltó okának. Az alapbetegség gyógyítása és a seb kezelése általában hosszadalmas, több hónapot kíván, mire begyógyul. Ha az alapbetegséget nem sikerül megnyugtatóan rendezni, a kiújulás majdnem biztos. A jó együttműködés tehát a tartós siker alapja.

{gallery}stories/ulcus{/gallery}

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Dr. Bihari Imre
rendelése

Hétfő(délután): Á+B Klinika Népszínház utca

Kedd(délután): Á+B Klinika Margit krt.

Csütörtök(délután): Á+B Klinika Népszínház utca

E-mail: imre.bihari.dr@gmail.com

Információ: 06-30-9605-855 (délelőtt)

Á+B Klinika
Népszínház utca

1081 Budapest, Népszínház u. 46.

Telefonszám: 06-1-3345-468 (rendelési időben)

Á+B Klinika
Margit krt.

1027 Budapest, Margit krt. 40.

Telefonszám: 06-1-202-2034 (rendelési időben)